Over de Opruimcoach

 

 Mijn naam is Marjolein Goutier  en ik woon in ’s-Gravenzande. 

Ik wil jou motiveren bij het opruimen. Starten met het opruimen op een nieuwe manier én in jouw tempo.
Ik heb altijd in de dienstverlenende sector gezeten en heb gezien dat een grote groep mensen behoefte heeft aan die hulp. Bij het opruimen, administratie op orde brengen of  de voorbereiding op  een verhuizing.

In mijn drukke leventje – getrouwd en drie kinderen , een eigen zaak, mantelzorger, vrijwilligerswerk en meerdere verhuizingen achter de rug – heb ik het inzicht gekregen om hier balans in te vinden en gezien dat dit een wereld van verschil is. Ik ben cursussen gaan volgen en heb veel naslagwerken en boeken over dit belangrijke onderwerp gelezen. Opruimen is een bouwsteen in je leven. Hoe verder je je er in verdiept hoe groter je het effect ziet worden. Je krijgt een gelukkiger leven.

Samen Opruimen bestaat 5 jaar.

Met deze rijke ervaring die ik in de jaren heb opgedaan, wil ik graag mensen coachen.

Om in balans te blijven, heb je ruimte, rust en regelmaat/ritme nodig om je weer thuis te voelen in je eigen huis. Dat is mijn doel.
Door onaangename veranderingen in je leven, kan ook de wanorde/rommel veroorzaakt worden. Dit is van tijdelijke aard, als jij bereid bent dit te veranderen, kunnen wij  het samen aanpakken.

Tijd inplannen voor het opruimen. Stappen zetten. Ik kan je hierbij hulp bieden en je stimuleren om het zelf onder de knie te krijgen. Het huishouden  organiseren,  administratie op orde brengen, voorbereidingen maken voor  een  verhuizing.  (bv. naar een kleinere woning).

marjolein geschreven

 

lid NBPO 

Experts in rust, ruimte en overzicht