Over de Opruimcoach

 

Mijn naam is Marjolein Goutier en ik woon in ’s-Gravenzande.

Heel veel jaren heb ik in de dienstverlenende sector gezeten en gezien dat een grote groep mensen behoefte heeft aan hulp bij het opruimen, administratie op orde brengen of de voorbereiding op een verhuizing. In mijn eigen leven, gezin, werk en mantelzorger, heb ik ondervonden dat een opgeruimde omgeving iedereen positief beïnvloed. De balans hierin vinden is hetgeen ik als Professional Organizer mijn cliënten wil laten ontdekken en om er zelf mee aan de slag gaan. Op eigen tempo, dat geeft een langdurig effect voor de toekomst. Opruimen is een bouwsteen in mijn leven. Dat inzicht wil ik mijn cliënten ook geven. Hoe verder je je er in verdiept hoe groter je het effect ziet worden. Je krijgt een blijer, gelukkiger leven.

Met deze rijke ervaring die ik in de jaren heb opgedaan, ga ik jou graag coachen. Starten met het opruimen op een “nieuwe manier” én in jouw tempo

Door onaangename veranderingen in je leven, kan ook de wanorde/rommel veroorzaakt worden. Dit is van tijdelijke aard, als jij bereid bent dit te veranderen, kan jij en ik het samen aanpakken. Diegene die moeite hebben met loslaten, een verzameldrang hebben of weinig overzicht. Ga ik altijd graag de uitdaging aan om hier inzicht in te geven. Om in balans te leven, heb je ruimte, rust en regelmaat/ritme nodig.. Tijd inplannen voor het opruimen. Stappen zetten. Ik kan je hierbij hulp bieden en je te stimuleren het zelf onder de knie te krijgen. Ontspullen, bewaar waar je blij van wordt. Het huishouden organiseren, administratie op orde brengen, voorbereidingen maken voor een verhuizing. (bv. naar een kleinere woning).

Mijn doel: Je weer thuis te voelen in je eigen huis. 

marjolein geschreven

 

lid NBPO 

Experts in rust, ruimte en overzicht